20 Mar 2013

Beranda - Label: - Maling Kondang Endank Soekamti

Maling Kondang Endank Soekamti


Pancen asu tumindakmu ora pantes ditiru
Njupuk ra ngomong barang uwong kui jenenge nyolong
Pancen aku rodo mbeling tapi ra gelem maling
Senajan kepepet tipis ing dompet aku ra gelem nyopet

Reff
Maling pitik njaluk digitik
Maling hape njaluk di sate
Maling duit, duit negoro ning neroko
Paling aman maling atimu
Saben mbengi ra iso turu
Ngopo wae kelingan aku
Pancen ASU

Bridge
Wong kelangan atine remuk tenan
Uripe ra karuan iso edan
Sing ra pener malah dadi keblinger
Takon karo wong pinter
Muter muter terrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeach

 

Followers